top of page

SESSION-TROMMER

Din one-stop trommeløsning

Mangler du trommer på din indspilning? Jeg tilbyder at arrangere, indspille og endda mixe trommer, så de er lige til at sætte ind i dit projekt. Hvad end du har helt specifikke ønsker til lyden og spillestilen eller vil overlade nogle af de kreative valg til mig, så er jeg sikker på at jeg kan levere knivskarpe trommespor til dit nummer/EP/album. 

 

Jeg har 20 års erfaring som trommeslager, heraf 12 som studie-/tunerende trommeslager. Jeg har medvirket på et stort antal studieindspilninger og spillet utallige koncerter med mine tre bands Svartsot(ex), Isbjörg og Situationsfornærmelse, foruden en lang række session-jobs. Jeg har mine rødder i rocken og metallen, men er gennem tiden blevet mere groove-orienteret og vægter teknik, overskud og flow højt. I lang de fleste genrer, er jeg sikker på at jeg kan levere trommespor, der understøtter din musik og giver det drive, der får maskinen til at køre rundt.

Jeg har, foruden at spille trommer, stået for indspilning, mixing og mastering af alle numre i videoen ovenfor.

 

En typisk online-session starter ud med en grundig samtale om dine visioner og mål for projektet. Herefter får jeg tilsendt nogle demoer uden trommer på, som jeg kan øve/indspille til, samt noter om bpm, ønsker til lyd/spillestil, mm. Jeg indspiller en række takes og sender min favorit afsted til dig for at få feedback. Er der noget, der skal ændres, kigger jeg i de andre takes eller indspiller nogle flere. Sådan fortsætter vi indtil du er helt tilfreds. Ofte laver jeg først et grundspor med virtuelle midi-trommer, så vi kan spore os ind på stilen inden selve indspilningerne. 

 

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at være tilstede under indspilningerne - det simplificerer kommunikationen en del og gør processen markant hurtigere.


Hvis du er interesseret i at høre mere og få et uforpligtende tilbud, så kontakt mig endelig nederst på siden - jeg glæder mig til at høre fra dig.

bottom of page