top of page

MIXING

I mix-processen kombineres flere lydspor og -optagelser til ét enkelt stereospor. Det er en dybt kreativ proces, hvor de enkelte lydspors frekvensgang, lydniveau og generelle "vibe" justeres og optimeres i forhold til sangens udtryk, potentiale og artistens vision

Videoen viser den store forvandling, der sker i løbet af mix og mastering processen. Det overordnede lydbillede bliver klarere og større, imens de forskellige elementer i mixet både står skarpere og arbejder sammen om at skabe et sammenhængende udtryk.


Jeg tilbyder mix til meget konkurrencedygtige priser, foruden et gratis test-mix, så I kan høre hvilken forskel, jeg kan gøre ved jeres indspilninger. Jeg giver også meget gerne rådgivning og hjælp, hvis I indspiller selv - helt uforpligtende. Under fanen Info/downloads finder I bl.a. guides til, hvordan I kan optimere jeres egne indspilninger og hvordan I bedst forbereder dem til at blive sendt til mix.
Kontakt mig endelig for at høre mere og fortælle mig om jeres planer. 

 

 

Mixing er en meget kreativ proces og alle mix-teknikere har deres egen unikke lyd og tilgang. Derfor tilbyder jeg at mixe en portion af ét af jeres numre kvit og frit, så I kan høre om vi er et "match", før vi forpligter os over for hinanden. Hvis I kan lide, hvad I hører, så forsætter vi samarbejdet. Hvis ikke, så beholder I alle jeres penge og finder en anden tekniker, som matcher jeres stil bedre.

Gratis test-mix

Hvad koster det?

Det kommer an på typen og størrelsen på projektet. Fortæl mig om jeres projekt og jeg giver et skræddersyet tilbud. 

Hvor lang tid tager det, før vi modtager første mix?

Som regel har jeg første mix klar inden for to uger. Hvis I har specifikke deadlines arbejder jeg selvfølgelig ud fra dem.

Hvordan forbereder og sender vi vores indspillede råspor afsted til mix hos dig?

Under fanen Info/downloads finder I guides til, hvordan I forbereder og sender jeres filer afsted til mig.

Vi har flere spørgsmål - hvor kan vi få svar på dem?

Kontakt mig endelig, hvis I vil vide mere. Derudover kan I hente PDF'er med yderligere info under fanen Info/downloads.

bottom of page